Back to All Events

Muumimamman Käsilaukku Työpaja

Saamme vieraita Suomesta!

Tokion Suomi-koulu tarjoaa teille ylimääräisen maksuttoman Suomi-koulukerran lauantaina 28.3. yhteistyössä Porvoon Taidekoulun ja Moomin International Kindergartenin kanssa. Koulukerta järjestetään siis poikkeuksellisesti Moomin International Kindergartenin tiloissa. http://www.scandihub.com/kindergarten/.

Porvoon taidekoulun järjestämä työpaja ”Muumimamman käsilaukku” on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille ja se käsittelee tunteita, värejä ja yllätyksiä, jotka kätkeytyvät laukun uumeniin. Porvoon taidekouluun voi käydä kurkkaamassa vaikka täällä: http://www.porvoo.fi/fi/palvelut/kulttuuri/kouluille_ja_paivakodeille/kulttuurikoulu

Pyydämme perhettänne ilmoittautumaan alustavasti työpajaan, jotta voimme suunnitella järjestettävien pajojen lukumäärän ja tarkemman aikataulun pajapäivälle. Yhden työpajan kesto on n. 45 min. ja ne on suunniteltu pidettäväksi klo 11-14 välisenä aikana. Ilmoittaisitteko osallistuvien lasten nimet ja lukumäärän mahdollisimman pian, viimeistään 14.3. koulukertaan mennessä sähköpostitse johtokunnalle.

Tervetuloa mukaan puuhastelemaan muumien ja vähän muidenkin teemojen ympärille!

Earlier Event: March 27
Private Event
Later Event: March 31
Global Speakeasy Event